Кариера

“ТЕКСТИЛ“ А.Д. Скопје е секогаш отворен за соработка со врвни кадри, кои себеси најдобро се пронаоѓаат во иновативни и динамични работни средини каква што е всушност и нашата. Во продолжение на ова поле, доколку сте заинтересирани, Ве охрабруваме да го пополните прашалникот за вработување и да го прикачите Вашето CV. Биди и ти дел од тимот на “ТЕКСТИЛ“ А.Д. Скопје.

Апликација за вработување

Задолжително пополнете ги сите прикажани полиња за валидни податоци. Вашите податоци се запишуваат во база на податоци, која ја прегледуваат лица од наша страна. Сите валидни апликации ќе бидат разгледани и во најкус можен рок ќе бидете контактирани од наша страна. Со пополнување на апликациониот лист, апликантот е известен за обврската за давање на точни и веродостојни податоци, во спротивно е одговорен пред законот. Истиот е согласен неговите лични податоци да се користат и во понатамошната постапка за вработување во ТЕКСТИЛ АД Скопје.

Лични информации
Моментален работен статус
Како би сакале да бидете контактирани?
Прикачување на биографија
Browse...

Максиимална големина 10 МБ. Дозволени формати: PDF, DOC, TXT

Внесете го линкот овде

Please wait...