СЕКТОР ЛАМИНАТИ

Веднаш до продажниот салон на Atlas Concordе се наоѓа и тој на Classen, ексклузивен германски производител на ламинати, подови и врати, а воедно и лидер во Европа по продажба на ламинат. Фабриката е лоцирана во Хурт, Република Германија, а свои претставништва и продажни салони имаат секаде низ светот. Во салонот на Classen можете да најдете различни видови на подови и ламинати поделени во неколку класи за секаква употреба.

Во нашиот продажен салон имаме над 5000 м2 лагер од секаков вид на ламинат, а за успехот на нашата работа исто така зборува сработеното, односно: над 700 приватни резиденцијални проекти, подот на Македонската опера и балет, како и соработката со горенаведените градежни фирми и проектантски бироа.

classen 1
classen 4
classen 3
classen 5

+389(0)2/2549-328

+389(0)71/373-055

laminatclassen@tekstil.com.mk